Panouri solare furate de la o stână din Frătăuți. Hoțul a fost prins

La 19.01.2021, ora 10.01, lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că a avut loc un furt de la stâna de pe toloaca localității Frătăuții Vechi.

Pe imașul comunal de pe raza comei Frătăuții Vechi a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 62 de ani, care a relatat faptul că deține o stână de oi, iar în noaptea de 18/19.01.2021, persoane necunoscute au pătruns în interior de unde au furat 4 panouri solare, 2 bobine electrice, o butelie, un aragaz, 2 pături și mai multe bunuri fără valoare.

În urma verificărilor și cercetărilor efectuate s-a constatat că autorii faptei au folosit la comiterea infracțiunii un atelaj hipo. Polițiștii au constatat de asemenea, faptul că atelajul hipo a fost condus de către Gheorghe I., de 38 de ani, din aceeași comună: Frătăuții Vechi.

Gheorghe I. și-a recunoscut fapta și a declarat  că a sustras bunurile în noaptea de 18/19.01.2021 iar apoi le-a depozitat în podul unui imobil nelocuit din satul Frătăuții Vechi.

Bunurile furate au fost predate organelor de poliție, urmând a fi restituite persoanelor vătămate.

S-a întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *