Evenimente

Părăsită de soț pentru altă consăteană, o femeie din Fântânele a pus pe drumuri poliția, salvarea, familia și vecinii, după ce a fugit de acasă spunând că se va arunca în fața trenului

Polițiștii Secției 2 Ipotești au fost sesizați în seara zilei de ieri, 30.01.2021, la ora 19.38, de către o tânără din comuna Fântânele, despre faptul că mama sa, în vârstă de 57 ani, a plecat de la domiciliu, în jurul orei 17.00, declarându-i fetei că se va sinucide. Se pare că femeia nu era la prima tentativă de acest fel, cel puțin declarativ, aceasta amenințând de mai multe ori că își va pune capăt zilelor, chiar și în ziua respectivă spunându-i fiicei sale că nu mai poate trăi știind că soțul său a părăsit-o și locuiește cu o altă femeie, localnică. Aceasta i-a spus fiicei sale că se va sinucide, mai exact „se va arunca în fața trenului”, însă fata nu a luat vorbele mamei în seamă, întrucât nu era prima dată când aveau astfel de discuții.

În jurul orei 17.00, femeia a părăsit domiciliul, fără știrea vreunui membru de familie și fără a declara cuiva unde se îndreaptă. În momentul în care au observat că aceasta lipsește, fata împreună cu toți membrii familiei au început să o caute prin împrejurimi și în zona liniei de cale ferată de pe raza comunei Verești.

În jurul orei 19.35, întrucât căutările mamei nu au avut succes, fata a apelat SNUAU 112, solicitând sprijin.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a contactat-o telefonic pe femeie, care inițial nu a dat curs apelurilor telefonice, însă în urma insistențelor polițiștilor și a discuțiilor de convingere purtate de către polițiști, aceasta a declarat că se află „pe un câmp, lângă râul Siret și are de gând să se sinucidă”.

Polițiștii, împreună cu membrii familiei, au pornit în direcția indicată de persoana dispărută, iar după aproximativ 30 minute de căutări, au identificat-o pe acesta pe câmp, în extravilanul satului Stamate, în apropierea albiei râului Siret.

Femeia a fost transportată la domiciliu, unde a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni și a plecat în mod voluntar de la domiciliu, cu intenția de a se sinucide pentru că nu mai suportă faptul că soțul a părăsit-o. Aceasta a mai relatat faptul că suferă și de depresie, în acest sens fiindu-i prescris tratament medicamentos de către medicul specialist, tratament pe care în ultima perioada nu l-a mai administrat.

De asemenea, la fața locului a fost solicitat și sprijinul unui echipaj medical din cadrul UPU Suceava, care i-a acordat femeii primele îngrijiri medicale, stabilind faptul că aceasta se află într-o stare bună, fără a se impune transportul său la Spitalul Județean Suceava, în vederea efectuării de investigații suplimentare.

 

 

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *