Parbrizul mașinii unei femei din  Burdujeni, spart de sticla de vodcă pe care vecina de la etaj a aruncat-o pe geam, după ce a golit-o

Miercuri dimineață, pe la ora 7.30, , lucrătorii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie din cartierul sucevean, despre faptul că o persoană a aruncat cu o sticlă în parbrizul mașinii și i l-a spart.

Polițiștii veniți la fața locului au aflat de la apelantă că în seara de 15.03.2022, în jurul orelor 20.00 a parcat autoturismul marca Volvo, în lateralul blocului nr. 12 de pe strada Mircea Damaschin din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava.

A doua zi, în jurul orelor 07:00, când a coborât la mașină a observat că parbrizul acestuia este spart, iar pe capotă se afla o sticlă goală de vodcă.

Polițiștii au făcut cercetări și au s-a stabilit că autoarea faptei de distrugere este Livioara M., care locuiește  în blocul în fața căruia  a fost parcat autoturismul Volvo.

Livioara M. a recunoscut  că, în seara de 15.03.2022, în jurul orelor 21:00, după ce a consumat în incinta locuinței sale o sticlă de votcă de 200 ml, a aruncat de la balcon recipientul lovind fără intenție parbrizul autoturismului reclamantei.          

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere”, cercetările fiind preluate de lucrătorii din cadrul Compartimentului Poliției  de Proximitate.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *