Parcarea de la Dorna, renovată și deschisă contra cost, anunțată de viceprimarul Lucian Harșovschi. 46 de locuri de parcare, accesibile doar pe bază de tichet plătit. Imagine în premieră cu ”paznicul” parcării

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat în urmă cu trei ore pe contul său de facebook,  că a fost reabilitată total și parcarea nerezidențială din George Enescu (Dorna – bl T90).
”Astăzi cele 46 de locuri de parcare au fost trasate și odată cu intrarea sistemului de plată în funcțiune, sucevenii care au treabă în zonă vor găsi locuri libere!” a informat viceprimarul Lucian Harșovschi. Dumnealui a postat și câteva fotografii relevante.

Două ceasuri mai târziu am vizitat parcarea de la Dorna din cartierul George Enescu, și, fără supărare, postăm și noi câteva poze relevante. Știm că s-a făcut treabă bună cu parcările din cartier, dar nu ne-am putut abține  să vă invităm să urmăriți o mică galerie foto, în care vom folosi atât ”materialul clientului”, fotografiile viceprimarului Sucevei, precum și  ale noastre. Nu tragem nicio concluzie, dar vă invităm să urmăriți galeria de fotografii propusă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *