Mopan Suceava
ActualitateAdministratie

Parcarea Primăriei Suceava, va fi cu plată, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi. Primele 30 de minute vor fi gratuite

Viceprimarul Lucian Harșovschi a anunțat astăzi într-o conferință de presă, că parcările aferente clădirii Primăriei Municipiului Suceava, de pe B-dul 1Mai și de pe strada Alexandru cel Bun până la intrarea în curtea instituției, care însumează în total 44 de locuri de parcare, devin cu plată.

El a spus că în ședința de mâine a Consiliului Local se va supune spre aprobare Proiectul de Hotărâre, care prevede ca Parcarea aferentă clădirii Primăriei Municipiului Suceava cuprinsă între B-dul 1 Mai nr. 5A, Str. Universității cu intrare din str. Alexandru cel Bun să devină cu plată. Primele 30 de minute sunt gratuite.

”Am  transmis colegilor mei să facă în așa fel încât contribuabilul să nu fie nevoit să petreacă mai mult de 30 de minute în instituție. Bineînțeles că pot exista și excepții.

De asemenea, parcările aferente clădirii Primăriei municipiului Suceava de pe str. Alexandru cel Bun din intersecția cu str. Universității și până la intrarea în curtea instituției urmează să devină cu plată” a arătat viceprimarul Lucian Harșovschi.

El a precizat că plata se va face exclusiv prin intermediul aplicației SuceavaParking sau SMS, iar pentru aceste parcări nu se va emite niciun tip de abonament.

Prețul orei de parcare va fi același ca și în celelalte parcări cu plată din municipiul Suceava, diferența fiind cea anunțată – primele 30 de minute vor fi gratuite.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *