Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni: reţinere, control judiciar, acţiuni penale pentru doi şoferi care au condus cu alcolemii de 2,35 respectiv 2,74 gr.‰

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au luat măsuri preventive de reţinere, respectiv a controlului judiciar faţă de doi inculpaţi pentru conducerea vehicolelor sub influenţa alcoolului.

Astfel, la data de 05.09.2019 în jurul orei 00:00, unul dintre inculpaţi a condus un autoturism pe raza municipiului Fălticeni, având în sânge o alcoolemie de peste 2,35 gr.‰.,  iar pe strada Botoşanilor a pierdut controlul autovehiculului, intrând în coliziune cu un alt autoturism, parcat regulamentar. La data de 06.09.2019 faţă de inculpat a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore.

***

La data de 10.09.2019 Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a sesizat Judecătoria Fălticeni cu judecarea cauzei privind cel de-al doilea inculpat cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului prev. de art. 336 alin. 1 C.pen.,  reţinându-se în sarcina acestuia  că la data de 12.08.2019 în jurul  orei 1200 a condus pe drumurile publice de pe raza com. Drăguşeni, un autoturism, având în sânge o îmbibaţie alcoolică de peste 2,74 gr.‰. În cursul urmăririi penale faţă de inculpat a fost luată măsura preventivă a reţinerii apoi cea a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *