Parcul de distracţii de la Rădăuţi mai face o victimă. Un muncitor care lucra la asamblarea unui carusel şi-a rupt piciorul între fiarele maşinăriei

Ieri, 04.07.2019, la ora 16.19, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că în zona centrală a municipiului, o persoană de sex masculin care lucra la asamblarea unui carusel și-a rupt piciorul.

Din verificări a reieșit că la 04.07.2019, în jurul orei 16:30, un tânăr de 18 ani, din municipiul Bârlad, Vaslui, angajat ca muncitor necalificat, în timp ce lucra la asamblarea unui carusel pentru copii, din neatenție, una din fețele caruselului (placă metalică) i-a surprins piciorul stâng, provocându-i fracturarea femurului.

Victima a fost transportată la Spitalul mun. Rădăuți, unde a rămas internată cu diagnosticul de: „fractură femur stâng”.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”  și „vătămare corporală din culpă”.

Amintim că în urmă cu două zile, pe data de 3 iulie, un alt muncitor a căzut de la înălţime, în timp ce participa ca manipulant la pregătirile pentru montarea unui utilaj în parcul de distracții amplasat în parcarea centrală din Rădăuți.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *