Părculeț din crengi pe pietonal, în preajma unei guri de canal, lângă Dom Polski, marca Thermonet

Sucevenii care așteaptă să traverseze pe culoarea verde a  semaforului Bulevardul  Ana Ipătescu, dinspre Parcul Central către Dom Polski (vechea clădirea unde a funcționat mulți ani Ansamblul Ciprian Porumbescu”, sunt cuprinși de emoție când văd  că pe aleea de  lângă edificiul polonez au fost sădiți copăcei care interzic  astfel, călcarea perimetrului pietonal.

Situația ar putea fi veselă, dacă nu ar fi cu semne de întrebare. În zona respectivă s-au făcut de către firma Thermonet lucrări pentru recondiționarea unei  rețele de agent termic folositoare pentru  locatarii din apartamentele din cartierul central al municipiului reședință de județ.

Meseriașii de la Thermonet au terminat lucrarea, au astupat gropile peste care au intervenit cu balast și au comunicat firmei care se ocupă de readucerea la starea inițială a trotuarelor și străzilor pe care se intervine în centrul Sucevei – Flor Construct SRL, să vină cu asfaltul. Numai că mai înainte a venit ploaia, asfalt nu  s – a mai putut turna iar trotuarul din fața Dom Polski a devenit un bun prilej de selfiuri pentru tinerii din zonă.  Iar lucrătorii sau locuitorii din preajmă, mai în glumă, mai în serios, au plantat în prundiș crengi înverzite care în interiorul bandei de avertisment, sunt acum de folos.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *