Parcurile din Suceava, verificate la pas de polițiști, la început de primăvară

Printr-un comunicat de presă, IPJ Suceava a transmis că poliţiştii au iniţiat un demers de securizare a parcurilor  de pe raza municipiului Suceava.

La nivelul Poliției municipiului Suceava în ziua de 21.03.2019, între orele 20.00 – 24.00 a fost desfășurată o acțiune pe raza municipiului, pe linia asigurării ordinii și liniștii publice în zona parcurilor, spațiilor de joacă pentru copii, teraselor, magazinelor cu program non stop, precum și pe linia prevenirii faptelor cu violență comise în proximitatea acestora.

La acțiunea organizată au participat în total 33 polițiști, 9 jandarmi și 6 polițiști locali, acționându-se cu 12 autospeciale din dotare.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 130 de persoane, față de 38 dintre acestea luându-se măsura atenționării/avertizării cu privire la modul de comportare în societate.

Au fost verificați 8 agenți de pază și au fost legitimate, stabilindu-se situația juridică a acestora, 20 de persoane străine de localitate. Au fost verificate 37 de obiective și peste 100 de autovehicule.

Toate persoanele identificate sub influenţa băuturilor alcoolice sau care vagabondau au fost îndepărtate din zona parcurilor, fiind direcţionate către domiciliile lor, iar în unele cazuri dispunându-se transportul la unităţi medicale.

”Nu a fost înregistrată nici o sesizare privind infracţiuni stradale în zona parcurilor, cetăţenii având premisele de a se bucura de momente de relaxare în deplină siguranţă”m au transmis responsabilii din IPJ Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *