”Părerea ta contează!”, campanie derulată de Primăria Rădăuți, pentru a se afla percepția cetățeanului asupra calității serviciilor instituției

Primăria Municipiului Rădăuți derulează în perioada 11 ianuarie – 11 aprilie 2022, campania „Părerea ta contează!”.

Destinată cetățenilor municipiului Rădăuți, la inițiativa Compartimentului Corp Control Primar, campania își dorește să identifice percepția cetățeanului asupra calității serviciilor instituției.

În acest sens, a fost întocmit un formular cu un număr de 6 întrebări, la care cetățenii pot răspunde, sub protecția anonimatului. După completarea formularului, acesta trebuie introdus în una dintre cele 4 urne care au fost depuse pe holurile următoarelor compartimente :

– Evidența Populației – S.P.C.L.E.P.

– Serviciul Impozite și Taxe – Sediul Primăriei.

– Serviciul Urbanism – Sediul Primăriei.

– Registratură – Sediul Primăriei, la intrare.

Formularele se găsesc lângă fiecare urnă!

De asemenea, formularul se poate descărca și on-line, accesând următorul link :

https://primariaradauti.ro/wp-content/uploads/2022/01/chestionar-satisfacție.pdf, acesta putând fi despus în una dintre cele 4 urne, pe toată perioada desfășurării campaniei.

Formularele vor fi analizate personal de către primarul Municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, care a declarat că: „este foarte important și relevant punctul de vedere al cetățeanului privind calitatea serviciilor din Instituția Primăriei, pentru a putea îmbunătăți calitatea actului administrativ și a serviciilor destinate cetățenilor

municipiului Rădăuți”.

Comunicatul este semnat de purtătorul de cuvânt al Primăriei, Corneliu Cărdeiu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.