Parteneriat pentru construirea rețelei de distribuție gaze naturale între orașul Vicovu de Sus și comunele Vicovu de Jos, Mușenița și Bilca

Primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, a anunțat că a fost aprobată în consiliul local încheierea parteneriatului între comunele Mușenița, Bilca, Vicovu de Jos și orașul Vicovu de Sus, ca lider de proiect, precum și cererea de finanțare prin programul “Anghel Saligny” a rețelei de distribuție gaze naturale în oraș și în celelalte unități administrative teritoriale membre în acest parteneriat.

”Un pas înainte spre ceea ce am promis! Dezvoltarea orașului Vicovu de Sus este principalul obiectiv propus și asumat în campania electorală. Din acest motiv, astăzi, în cadrul ședinței extraordinare de consiliu local convocată de îndată am aprobat încheierea parteneriatului, în calitate de lider de proiect, între comunele Mușenița, Bilca, Vicovu de Jos și orașul Vicovu de Sus, precum și cererea de finanțare prin programul “Anghel Saligny” a rețelei de distribuție gaze naturale în orașul nostru.

Poate nu chiar atât de repede precum ne-am dorit, dar dezideratul pe care ni l-am propus: de a deveni oraș în adevăratul sens al cuvântului, este cu un pas mai aproape de a deveni realitate”, a transmis primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other