Mopan Suceava
Actualitate

Pârteștean amendat cu 2000 de lei pentru că a pus polițiștii pe drum degeaba, anunțând la 112 tăieri ilegale imaginare

La 13.02.2023, pe la orele amiezii,  Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost sesizată prin 112 de către Mihai P.  din comuna Pârteștii de Jos, despre faptul că se exploatează material lemnos fără autorizație.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în zona de pădure numita ,,Poarta Veche’’ împreună cu apelantul Mihai P. de 68 ani.  Au ajuns la un  drum al cărui acces era blocat de bariera de fier care era pusă și asigurată cu lacăt. Polițiștii au înaintat în pădure la locul indicat de apelant unde nu au găsit în desfășurare nicio exploatare de material lemnos, nu se afla nicio persoană și nici un utilaj.  Mihai P.  a încercat să lămurească situația, explicînd că exploatarea ar fi avut loc în cursul săptămânii trecute, neștiind să indice cu exactitate data și nici locația.

Urmează a fi sesizată Garda Forestieră Suceava în vederea  constituirii unei echipe operative, pentru a se efectua cercetarea la fața locului și pentru verificarea aspectelor sesizate.

Mihai P. a fost sancționat contravențional conform OUG 34/2008, cu amendă în valoarea de 2.000 lei întrucât cele sesizate de el nu s-au confirmat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *