Partidul Verde Suceava a prezentat listele candidaților la alegerile parlamentare. Președintele filialei, Dan Acibotăriță deschide lista la Camera Deputaților iar Vasilica Diana Berne la Senat

Partidul Verde Filiala județeană Suceava a transmis un comunicat de presă prin care anunță listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Potrivit comunicatului de presă semnat de președintele Partidul Verde Filiala Suceava, Dan Acibotățită, echipa Verzilor suceveni participă la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 având o reprezentativitate echilibrată.

”Noi, verzii suceveni, avem pe listă oameni tineri, oameni cu experiență în ale vieții, în conducere și o parte dintre ei nu au mai făcut politică până în 2020.

Senat:

 1. Berne Vasilica Diana
 2. Hauca Viorel
 3. Chiraș Ionel-Liviu

Camera Deputaților:

 1. Acibotăriță Dan
 2. Hauca Claudiu-Dimitrie
 3. Paiu Violeta
 4. Ihnatiuc Dumitru
 5. Sahlean Radu-Florin
 6. Dants-Tașcan Ana

Programul nostru se axează pe 3 componente:

 • Dezvoltarea județului Suceava
 • Anihilarea furtului de lemn
 • Oprirea funcționării acelei gropi de gunoi, acea rușine națională, de pe Mestecăniș.

Dezvoltarea județului

Un județ nu-l poți dezvolta dacă nu ai o infrastructură solidă. Vom merge pe construirea Autostrăzi Nordului, vom sprijini crearea de asociații în zonele de multe ce vor avea scutiri la taxe și impozite. Cei care vor avea calitatea de angajații ai parlamentarilor noștrii se vor deplasa în zona de munte unde vor sprijini oamenii din zonele respective la întocmirea actelor necesare, iar ca și noutate verzii din Europa ne vor acorda sprijin necondinționat pe acest palier.

Vom sprijini realizarea unui parteneriat între Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava și localitățile din zona de munte. Ai nevoi și de ne minți luminate pentru a dezvolta ceva. Știința te ajută, dacă o accepți. 

Anihilarea furtului de lemn

Pentru ca o asemenea realizare să fie credibilă, noi verzii suceveni, parlamentarii acestui partid, vom sprijini numirea activistului de mediu dl. Daniel Bodnar pentru postul de Ministru al Mediului, Apelor și a Pădurilor. Dumnealui cunoaște foarte bine bolile unui sistem care ne fură ”aurul verde”. Dacă se dorește protejarea pădurii, stoparea furtului de lemn, sunt convins că persoana cea mai recomandată pentru acest post din toată România este dl.Bodnar. Va fi cel mai tânăr ministru și cel mai eficient ministru.

Oprirea funcționării acelei gropi de gunoi, acea rușine națională, de pe Mestecăniș

Cu toții am fost scârbiți când am văzut ce s-a putut construi pe un vârf de munte. O groapă de gunoi în inima naturii nu este posibil, dar din nefericire construcția este finalizată.

Pentru a opri această rușine națională, verzii suceveni vor avea nevoie de sprijinul verzilor din Europa, iar într-o decizie politică vom avea câștig de cauză”, a transmis Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde, Filiala județeană Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *