Partidul Verde Suceava: Județul Suceava, invadat de gropi de gunoi ilegale

Partidul Verde filiala județeană Suceava a transmis un comunicat de presă în care  consideră că județul Suceava și România în general se confruntă cu o mare problemă care afectează mediul, sănătatea și frumusețea. Este vorba despre  gropi de gunoi ilegal constituite unde sunt depozitate tone de peturi, fel și fel de deșeuri care strică întodeauna armonia locului.

”Aceste nenorociri le găsim de obicei în locurile mai dosite. Pe câmpuri, lângă păduri sau pe malurile apelor. Bine, ele tot de semenii noștrii sunt create și gândite, de o categorie de oameni care nu au nicio treabă cu realitatea și care fac rău naturii în mod voit

Dacă ne uităm numai în județul Suceava, gropile de gunoi au invadat multe zone superbe.

În municipiul Suceava, de exemplu, le găsim prin zona Burdujeni ori pe lângă râul Suceava.

O altă groapă de gunoi ilegal constituită stă bine așezată în comuna Moldovița. Ea a fost semnalată încă din februarie 2020, deci Garda de Mediu Suceava știe de ea, dar fără niciun rezultat. Am dat două foarte mici exemple.

Așa, statistic vorbind, asemenea gropi de gunoi sunt agreate, în mare parte, mai mult de primarii liberali. Posibil știind că au o protecție divină venită din partea domnului Gheorghe Flutur își permit asemenea lucruri.

Noi, verzii suceveni, vrem să facem curățenie, vrem sănătate, frumusețe, vrem puțină normalitatea și de aceea rugăm sucevenii care știu de gropi de gunoi ilegale să le semnaleze la următoarele adrese de e-mail: danacibotarita@yahoo.com și dianaberne.pv@gmail.com.

Timp de 3 săptămâni vom centraliza toate datele, după care vom anunța Garda de Mediu Suceava și alte instituții ale statului, iar dacă nici ele nu reușesc închiderea gropilor ilegale ne vom adresa instațelor de judecata și partea responsabilă din UE.”, este mesajul transmis de Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde, Filiala județeană. Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *