Mopan Suceava
Actualitate

Pasager accidentat într-un autobuz lovit de un Land Rover condus de o șoferiță, ieri după amiază, pe Calea Unirii din Suceava

Ieri după amiază, în jurul orelor 15.00, o șoferiță care conducea un automobil de teren marca Land Rover, pe str. Mircea Damaschin din municipiul Suceava, la intersecția cu strada Calea Unirii, nu a respectat semnificația indicatorului de obligare a efectuării virajului către dreapta și a intrat în coliziune cu un autobuz  care se deplasa pe strada Calea Unirii.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală unui bărbat, pasager în autobuz, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, unde a fost diagnosticat preliminar cu : ” traumatism cranio cerebral, contuzie lombară”.

Conducătorii celor două autovehicule implicate în accidentul rutier au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru fiecare în parte, după care au fost conduși la Spitalul Județean de Urgență Suceava în vederea recoltării de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”Vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *