Pasageră rănită într-un autobuz București – Rădăuți, la o oprire bruscă pe Calea Unirii din Suceava

 Ieri după amiază, în jurul orei 14.30, șoferul de 49 de ani a unui autobuz M3 marca Scania, care circula pe ruta București – Rădăuți, ajungând cu mijlocul de transport pe  Calea Unirii, în dreptul Colegiului tehnic ,,Petru Mușat” din Suceava a acționat frâna întrucât vehiculul din fața sa a efectuat aceeași manevră.

În acel moment, o femeie care se ridicase de pe scaun, s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se de unul dintre scaunele din față.

Ca urmare a impactului, aceasta a suferit leziuni la brațul stâng însă a refuzat categoric intervenția unui echipaj medical, motiv pentru care conducătorul auto și-a continuat deplasarea spre municipiul Rădăuți.

Pe drumul spre municipiul Rădăuți, pasagera de 59 ani, din municipiul Iași, a acuzat dureri, însă a refuzat din nou intervenția unui echipaj medical, motivând că este cadru medical la Spitalul municipal Rădăuți și se va deplasa la acea unitate medicală.

Din acest motiv, conducătorul auto a anunțat conducerea firmei deținătoare a autobuzului și s-a deplasat cu acesta la Spitalul municipal Rădăuți, unde a fost așteptat de un echipaj al compartimentului Rutier din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, care a fost anunțat de conducerea societății.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar ulterior a fost transportat la Spitalului Județean de urgență ,,Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde i-a fost prelevată o mostră de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a luat legătura cu procurorul care efectuează supravegherea cercetării penale, stabilindu-se astfel că în cazul de față nu sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

 În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  „vătămare corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *