Pasagerul 300.000 de pe Aeroportul Suceava: suceveanul Gelu Ilisei, din Cornu Luncii

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat astăzi în cadrul ședinței de Consiliu Județean, faptul că aseară, în ziua de duminică 28 octombrie 2018, Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare” Suceava a atins pragul de 300.000 de pasageri procesați în anul 2018.

Pasagerul cu numărul 300.000 a fost înregistrat la cursa de Roma (Ciampino). Îl cheamă Gelu Ilisei, are 45 de ani și este de loc din comuna Cornu Luncii. El lucrează în Italia în domeniul piscicol, este căsătorit, are un copil și a plecat spre Roma de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare”.

Cu acest prilej, conducerea Consiliului Județean Suceava și a Aeroportului ”Ștefan cel Mare” Suceava i-a oferit o diplomă care să îi reamintească de acest moment, împreună cu un album conținând imagini din municipiul Suceava dar și o trăistuță cu specific bucovinean.

”În acest moment putem spune că vom depăși traficul de pasageri prognozat pentru acest an, acela de 330.000 de pasageri, și suntem încrezători că la sfârșitul anului vom înregistra un număr de pasageri procesați în jurul cifrei de 350.000, aceasta însemnâmnd o creștere de circa 33% față fr anul 2017 și de peste 6 ori față de 2016”, a declarat președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur, care s-a declarat încrezător că în anul 2012, va fi adusă cel puțin încă o nouă companie care va deschide zboruri regulate spre noi destinații internaționale de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *