Paștile, triumful vieții și al înnoirii, cu etnologul Gabriela Teișanu, la ”Povestea Vorbei” – Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca, care va fi difuzată începând cu seara zilei de sâmbătă 16 aprilie  2022,   este invitată Gabriela Teișanu, etnolog, îndrăgită interpretă de muzică populară, consultant artistic pentru folclor la Centrul Cutural Bucovina.

Paștile – triumful vieții și al înnoirii este tema principală a acestei ediții a emisiunii, difuzată în preajma sărbătorilor pascale. Despre felul în care românii, cei din Bucovina dar și de peste tot sărbătoresc Învierea Mântuitorului Iisus Hristos, despre obiceiuri și datini legate de cel mai important eveniment al credinței creștine, începând din această seară, la Televiziunea Intermedia, cu Gabriela Teișanu.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.