Patinoarul municipal din Suceava se va deschide pe 27 noiembrie. În primele două zile intrarea va fi gratuită. S-au făcut lucrări de reparații de 330.000 de lei

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat că în acest an s-au făcut lucrări ample de reparații la Patinoarul municipal, care va fi deschis sucevenilor începând cu ziua de sâmbătă. 27 noiembrie.

”În acest an s-au făcut lucrări ample de reparații la patinoarul municipal. Au fost realizate lucrări în valoare de 330.000 lei, este vorba despre reparații la acoperișul clădirilor administrative, cu refacerea hidroizolației și a acoperișului, dar și reparații interioare și exterioare la pereți și tavane; s-au înlocuit uși interioare și exterioare și geamuri, s-au reparat pardoseli, instalațiile electrice, grupuri sanitare și trotuoare.

Patinoarul se va deschide sâmbătă, 27 noiembrie, în ajunul Zilei Bucovinei. Sâmbătă, 27 noiembrie și duminică, 28 noiembrie, intrarea va fi gratuită. Urmează în perioada următoare să acoperim patinoarul.”, a transmis primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *