Patinoarul se închide pe 4 martie. Pe 2 și 3 martie intrarea va fi liberă. Urmează deschiderea Zonei de agrement Tătărași, chiar și cu tiroliene, anul acesta

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat azi, în conferință de presă, că Patinoarul artificial din municipiul reședință de județ se va închide pe data de 4 martie.

Explicația este simplă, vine primăvara, iar prioritățile celor care doresc să își petreacă timpul pe care îl au la dispoziție se vor canaliza către alte oferte, odată cu noul anotimp.

Este important că, sezonul de iarnă în municipiul Suceava, pe patinoarul artificial se va finaliza cu două zile de acces liber. Ion Lungu a spus că în zilele de 2 și 3 martie accesul va fi liber pe gheața patinoarului.

Vor urma însă alte oferte pentru sucevenii doritori să își petreacă timpul pe care îl au la dispoziție, în aer liber. Astfel, în ziua de 21 aprilie a.c., în ziua sărbătorii Floriilor se va redeschide publicului Zona de agrement Tătărași. Până atunci se preconizează finalizarea licitației pentru cafeneaua de la intrarea în parc, pentru ca această unitate de servicii de alimentație publică să devină anul acesta funcțională.

Mai mult, s-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru amplasarea de tiroliene în interiorul parcului aferent Zonei de agrement Tătărași  fiind posibil ca aceste instalații să fie funcționale chiar în acest an.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *