Patron de magazin din Moldovița, dat în vileag la Poliție de un vecin ”binevoitor”, că vinde țigări și alcool de contrabandă

Ieri după amiază, lucrătorii Secției 14 Poliție Rurală Vama au obținut o informație cu privire la faptul că la magazinul „Zub” S.R.L. din comuna Moldovița, al cărui administrator și gestionar este numitul D.Z., se comercializează țigări de proveniență extracomunitară.

În interiorul magazinului a fost identificat chiar proprietarul, un bărbat de 68 ani, domiciliat în comuna Vatra Moldoviței.

S-a procedat la efectuarea de căutări în interiorul magazinului., ocazie cu care, într-o încăpere secundară celei în care se efectuează acte de comerț, s-au găsit  1360 bucăți țigări de proveniență extracomunitară, care nu aveau timbru fiscal și un număr de 4 sticle a câte un litru fiecare, conținând un lichid incolor cu miros de alcool, care de asemenea nu prezentau timbru fiscal.

În momentul în care Zub Dumitru a deschis autoturismul, a fost observată o geantă voluminoasă care se afla în spațiul dintre bordul mașinii și scaunul dreapta față. În interiorul acesteia au fost identificate alte 4420 țigări marca „Marlboro”, „Marble” și marca „Ashima”, care nu prezentau timbru fiscal.

A fost indisponibilizat autoturismul marca Opel Astra la sediul Poliției Municipiului C-lung Moldovenesc, în val de cca. 12000 lei.

Alcoolul și țigările în valoare de 3500 lei au fost confiscate.

Având în vedere aspectele constatate,agenții s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *