Mopan Suceava
Actualitate

Patron din Ipotești, prins la furat curent din rețeaua E-on

Ieri, 1 aprilie, polițiștii SPR 2 Ipotești au fost sesizați prin 112 de către un angajat E-on despre faptul că a  efectuat un control la o instalație electrică, la SC IAȚCU IMOBILIARE SRL din comuna Ipotești, constatând faptul că se sustrage energie electrică.

Angajații E-on au găsit în spatele clădirii, în partea dinspre garaj și DJ 208 A, un cablu pe care era montat o siguranță de 20 A și un triplu ștecher în care era introdus un prelungitor, cablul fiind alimentat din rețeaua de distribuție de joasă tensiune aparținând Del Gaz Grid.

Prin această improvizație era alimentată instalația de utilizare a clădirii și se consuma energie electrică fără a fi contorizată și facturată, prejudiciul urmând a fi comunicat ulterior de către Del Gaz Grid.

Administratorul societății, a declarat că a achiziționat recent clădirea iar la momentul de față se află în renovare, acesta fiind și motivul pentru care a demontat contorul electric și a făcut acea improvizație.

I s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor  de ”furt” și ,,executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *