PATRU ARME REȚINUTE ȘI DOUĂ DOSARE PENALE ÎNTOCMITE DE POLIȚIȘTII SERVICIULUI ARME, EXPOLZIVI, SUBSTANȚE PERICULOASE, ÎN SUCEAVA

La data de 20.07.2018, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Expolzivi, Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Suceava, în cadrul unei acțiuni desfășurate, l-au identificat pe un bărbat de 54 ani, din com. Pîrteștii de Jos, posesor al permisului de armă tip B, care nu s-a prezentat pentru prelungirea valabilității permisului de armă și nu a depus arma deținută la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea acestuia.
La aceeași dată a fost identificat și un bărbat de 46 ani, din mun. Suceava, posesor al permisului de armă tip B, care nu s-a prezentat pentru prelungirea valabilității permisului de armă și nu a depus arma deținută la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea acestuia.
Au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracţiunii de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”.
Tot în cadrul acțiunii au fost ridicate și indisponibilizate un pistol cu gaze, cal. 9 mm, un pistol cu bilă de cauciuc cal. 10x22T și două puști cu aer comprimat, cal. 5,5 mm.

Please follow and like us:

One thought on “PATRU ARME REȚINUTE ȘI DOUĂ DOSARE PENALE ÎNTOCMITE DE POLIȚIȘTII SERVICIULUI ARME, EXPOLZIVI, SUBSTANȚE PERICULOASE, ÎN SUCEAVA

  • 23 iulie 2018 la 11:54
    Permalink

    Ca nu cumva sa li se aduca o minima atingere prietenilor, se sterg articolele cu tot cu comentarii?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.