Patru dosare penale pe numele unor șoferi prinși beți la volan, într-o singură seară, în județul Suceava

IPJ Suceava a transmis o informare de presă privind activitățile pe care le-au desfășurat pe parcursul zilei de ieri lucrătorii de la subunitățile din județ, pe linia combaterii fenomenului de conducere a autovehiculelor sub influența alcoolului. În urma controalelor efectuate au fost surprinși în trafic, între orele 17:45 și 23:55 nu mai puțin de 4 șoferi băuți pe numele cărora au fost întocmite dosare penale.

La 18.11.2018, ora 17.45, un echipaj din cadrul Poliției orașului Cajvana a oprit pentru control pe DJ 178, din comuna Arbore, autoturismul condus de un localnic de 53 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La 18.11.2018, ora 21.18, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pentru control pe strada Tudor Vladimirescu, din localitate, autoturismul condus de un localnic de 32 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La 18.11.2018, ora 23.10, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama a oprit pentru control pe DJ 176, din comuna Moldovița, autoturismul condus de un bărbat de 28 de ani, din comuna Frumosu.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La 18.11.2018, ora 23.55, o patrulă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipoteşti a oprit pentru control pe DJ 208A, din comuna Bosanci, autoturismul condus de un bărbat de 25 de ani, din municipiul Suceava.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cauzele s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe”, ce vor fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *