Patru mașini implicate într-un carambol spectaculos, pe pasarela Burdujeni, ieri după amiază

Vineri după amiază, imediat după ora 14.00 s-a petrecut un accident rutier spectaculos pe pasarela peste calea ferată din Burdujeni.

Inspectoratul de Poliție al Județului Suceava a informat că, la ora respectivă, un bărbat de 29 ani, din municipiul reședință de județ, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Unirii din Suceava, având direcţia de deplasare dinspre cartierul Burdujeni spre centrul orașului, pe pasarela peste calea ferată, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei mașinii, a sărit peste scuarul despărţitor al sensurilor de mers, a pătruns pe celălalt sens de mers şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de un bărbat de 53 de ani, din aceeași localitate. În urma impactului autoturismul condus de bărbatul de 53 de ani a fost proiectat în alt auto care era condus de către un bărbat de 41 de ani, localnic, în aceeaşi direcţie. Ulterior autoturismul condus de tânărul de 29 de ani  a mai intrat în coliziune şi cu auto condus de un bărbat de 47 de ani, localnic.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului de 29 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava.

Cei patru conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.                     

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.