Patru pacienți bolnavi de COVID 19 din București, în stare gravă, aduși azi pe aeroportul de la Suceava cu o aeronavă militară

Ministerul Apărării Naționale efectuează marți, 8 decembrie, o misiune de transport umanitar din București la spitale din Moldova, cu pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2, aflați în stare gravă, transmite Biroul de presă al MAN.

Astfel, o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, transportă, în regim de urgență, pe ruta Otopeni – Suceava și retur, patru pacienți bolnavi de COVID 19. Aeronava militară a decolat de la Baza 90 Transport Aerian în jurul orei 14.00.

Transportul pacienților de la unitățile spitalicești către aeroport s-a realizat cu ambulanțe ale SMURD și ale Serviciului de Ambulanță București-Ilfov.

Echipa medicală care va monitoriza pacienții pe timpul zborului este formată din specialiști din cadrul SMURD București și Ministerului Apărării Naționale.

Și ieri au avut loc misiuni umanitare, alți cinci pacienți grav bolnavi fiind transportați de la București la alte spitale.Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.