Patru persoane rănite într-un accident produs pe fondul oboselii la volan, în urma ciocnirii dintre două mașini care circulau pe direcția Siret-Suceava

Ieri dimineață, 19.08.2019, la ora 05.30, în timp ce se deplasa cu autoturismul marca Volkswagen Passat pe direcția Siret – Suceava, un bărbat de 28 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, pe fondul oboselii, nu a păstrat distanța regulamentară față de vehiculul din fața sa, un Ford Galaxy care a încetinit pentru a se încadra pe banda corespunzătoare pentru a efectua virajul la stânga spre DJ209D, astfel că nu a mai reușit să frâneze și l-a acroșat în partea din spate.

În urma impactului, autoturismul marca Ford Galaxy a fost avariat în partea din spate.

Ca urmare a accidentului, a rezultat rănirea  patru persoane, respectiv trei pasageri din autoturismul marca Volkswagen, două femei de 20 ani, respectiv 23 ani, și a unui bărbat de 54 ani, toți din comuna Mitocu Dragomirnei, precum și a unui bărbat de 51 ani, din comuna Volovăț, conducător al autoturismului marca Ford. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acestora li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *