Patru răniți, mai multe apartamente distruse, 40 de oameni evacuați după o explozie într-un bloc din Burdujeni

O puternică explozie s-a produs în această dimineață, după ora 4.00 într-un bloc de pe strada Rarău din cartierul Burdujeni.  Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autoscară mecanică, o ajtospecială pentru descarcerare si două ambuante SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ. Au fost evacuate și s-au autoevacuat în jur de 40 de persoane din două scări de bloc.

Patru persoane, cu diferite traumatisme, au fost preluate  de echipajele medicale și paramedicale.  De asemenea, distrugerile și pagubele materiale sunt foarte mari. La locul exploziei s-a deplasat și prefectul județului, Alexandru Moldovan.

Inițial, trei persoane au fost transportate cu ambulanțele SMURD și SAJ la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, una dintre ele fiind în stare gravă. Ulterior o a patre persoană, care please de la fața locului a revenit în zonă și a fost preluată de o ambulanță SMURD. I s-a acordat îngrijiri medicale și a fost de asemenea, transportată la spital.

De la Unitatea de primiri Urgențe a Spitalului Județean, s-a transmis că în urma exploziei din Burdujeni primii trei răniți care au fost aduși sunt   un  bărbat de aproximativ 60 de ani în stare gravă, politraumatizat și cu arsuri de gradul 1, 2 și 3 pe aproximativ 80% din suprafața corporala 1care a fost aruncat de suflul exploziei de la etajul doi, o femeie de 60 de ani cu arsuri faciale și la nivelul toracelui posterior,  soția primului pacient) precum și o altă femeie de aproximativ 60 de ani peste care a cazut tavanul, politraumatizată, cu traumatism toraco-abdominal și fracturi de bazin. Pacientii sunt în curs de investigații și stabilizare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other