Patru tineri teribiliști s-au suit pentru selfiuri pe turnul IFA din incinta Iulius Mall. Au fost convinși cu greu de polițiști și pompieri să coboare

Sâmbătă seară, pe la ora 22.17, Secția  de Poliție Burdujeni  a fost sesizată prin apel direct cu privire la faptul că niște tineri s-au urcat pe turnul fostei IFA din incinta Iulius Mall.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Burdujeni si BOP care au constatat următoarele:

Agentul de pază care a alertat Poliția a  explicat că a observat doi tineri ce se urcau pe turnul dezafectat al fostei IFA, aflat în incinta Iulius Mall Suceava, pe scara exterioară. Cei în cauză au fost somați prin stația de emisie recepție a autospecialei de serviciu să coboare, dar aceștia nu s-au conformat. In urma insistentelor, a coborât o persoană care a fost identificată ca fiind B.C., în vârstă de 18 ani, din municipiul Suceava.  Acesta a arătat că pe nivelul 2 al turnului se mai află trei tineri care refuză să coboare.

Au fost solicitați lucrătorii ISU Suceava, care s-au deplasat cu o autoscară mecanică Până la urmă și celelalte trei persoane au acceptat să coboare singure. Aceștia au identificați ca fiind Ș.A., B.C. și C.E. cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani din municipiul Suceava și comuna Zvoriștea.

Cei patru au fost conduși la sediul Secției de Poliție Burdujeni, unde au fost sancționați conform Legii 61/1991 cu amendă de 500 de lei.

Please follow and like us:

One thought on “Patru tineri teribiliști s-au suit pentru selfiuri pe turnul IFA din incinta Iulius Mall. Au fost convinși cu greu de polițiști și pompieri să coboare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *