Păziți-vă buzunarele! Șuții au început din nou să opereze prin Suceava. O tânără din Dolhasca a rămas fără portofel, în cartierul Burdujeni

Ieri după amiază, pe la ora 17.40, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 de către de către o tânără de 26 ani, din orașul Dolhasca, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras portofelul.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, pe la 17.20,  tânăra a pus card-ul, banii și portofelul într-o geantă tip rucsac pe care o avea supra sa. În continuare s-a deplasat mergând pe jos, spre strada Amurgului din cartier Burdujeni. Ajunsă în dreptul barului Farestin a constatat că din geantă îi lipsea portofelul. Imediat s-a întors pe același traseu până în stația TPL Orizont. Întrucât nu a identificat portofelul sustras a apelat 112.

Împreună cu echipajul de poliție sosit la fața locului s-a deplasat până în dreptul unui bloc de pe strada Amurgului unde anterior observase că un tânăr care a mers în spatele ei. Procedând la verificarea zonei indicate de persoana vătămată, polițiștii din cadrul Biroului de ordine Publică al Secției de Poliție Burdujeni au identificat lângă peretele unui garaj portofelul reclamat a fi sustras.

Fiindu-i înmânat persoanei vătămate, femeia a constatat că în interior se aflau toate bunurile mai puțin suma de 56 lei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *