Actualitate

Pe drumurile naționale din județ se circulă în condiții de iarnă, majoritatea cu zăpadă frământată pe carosabil. S-a intervenit peste noapte cu 61 utilaje de deszăpezire

Prefectura Suceava a anunțat în această dimineață că pe toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava circulația este asigurată în condiții de iarnă. Toate sectoarele de drumuri au partea carosabilă cu zăpadă frământată sub 1-2 cm, alternând cu porțiuni umede.

 S-a acționat pe parcursul zilei de ieri și a nopții cu 30 de utilaje de deszăpezire proprii și ale prestatorului de servicii, răspândindu-se 240 tone sare și 59 tone nisip. La această oră se află pe trasee 24 utilaje.

Pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată de asemenea în condiții de iarnă, fără probleme deosebite, în pofida precipitațiilor sub formă de ninsoare care s-au înregistrat pe tot parcursul nopții. Carosabilul este umed pe DN 17, DN 2E și DN 17A, umed cu porțiuni de zăpadă frământată 0-1 cm pe DN 17 B și DN 18.

În ultimele 24 de ore s-a acționat pe toate sectoarele de drum național din administrare cu 31 utilaje dotate cu lamă și răspânditor și s-au consumat 658 tone sare și 112 tone nisip și 1 tonă clorură de calciu.

Situația este monitorizată permanent, se intervine în funcție de starea vremii și condițiile de trafic.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *