Pentru ajutoarele de încălzire se pot depune cereri la Primăria Suceava până pe 20 octombrie. Plafonurile minime lunare și modalități de depunere, anunțate de viceprimarul Lucian Harșovschi

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat că se pot depune deja solicitări privind acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței.

Formularul de cerere poate fi procurat de solicitanți prin:asociațiile de proprietari pentru ajutorul la energie termică, electrică și gaze, care locuiesc în condominii; sediul Primăriei din Burdujeni – Direcția de Asistență Socială pentru ajutorul la lemne, energie electrică și gaz metan pentru cei care locuiesc la casă și nu sunt arondați sau constituiți în asociații de proprietari;site-urile MMJS, ANPIS, Primăria Suceava:

http://primariasv.ro/…/AEADCF08A24D7BA8C225818B00376CAA…

http://primariasv.ro/…/CERERE%20AJ.%20INCALZIRE%20.PDF

Plafonul de venituri lunare până la care poate fi solicitat ajutorul pentru încălzirea locuinței este de:

750 lei/persoană – gaz metan, energie electrică și lemne;

1082 lei pentru persoanele singure, beneficiare de încălzire de la sistemul centralizat;

786 lei/persoană pentru familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună, beneficiare de încălzire de la sistemul centralizat.

Lucian Harșovschi a mai transmis că pentru a beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinței începând cu luna noiembrie 2020, cererea și documentele doveditoare pot fi depuse până la data de 20 noiembrie 2020.

Anul trecut au fost depuse și soluționate 374 de cereri pentru energie termică, 92 pentru gaz, 60 pentru lemne și 6 pentru energie electrică, la jumătate față de anul 2018.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.