Percheziții domiciliare într-un dosar de contrabandă cu ţigări şi alcool, sucevean de 61 de ani încarcerat în arestul I.P.J. Suceava

În ziua de 11.06.2019, polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal aflat în lucru, fiind vizate persoane implicate în traficul cu ţigări de provenienţă extracomunitară.

Astfel, la locațiile percheziționate, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor, 1.660 de pachete cu țigări de contrabandă, 39 de litri de alcool, precum şi alte mijloace de probă, prejudiciul fiind de aproximativ 16.296 lei.

Totodată, un bărbat de 61 de ani din municipiul Suceava, suspect în cauză, a fost reținut pentru 24 de ore fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Cercetările continuă de polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea stabilirii întregii stări de fapt și tragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate în comiterea infracțiunii de contrabandă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *