Percheziții la locuințele unui bărbat și a două femei cercetați pentru contrabandă, în Vicovu de Sus. S-au găsit cantități mari de țigări și băuturi alcoolice aduse ilegal din Ucraina

În cadrul activităților desfășurate de către organele de cercetare penale ale Poliției orașului Vicovu de Sus, privind săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”, comisă de către F.N. la 06.08.2019, pe strada Calea Cernăuți din municipiul Rădăuți, Judecătoria din localitate a admis cererea formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, încuviințând perchezițiile domiciliare la imobilele F. N., de 42 ani și a femeilor C. C.-M., de 42 ani și S.V., de 68 ani, toți din orașul Vicovu de Sus.

În baza mandatelor de percheziție, în dimineața zilei de 16.08.2019 polițiștii au identificat la cele trei locuințe 12 sticle de votcă  marca ”MEDOFF” de 0,5 l fiecare; 25 sticle de băuturi alcoolice marca ”GREENDAY” de 0,5 l fiecare și 2521 pachete țigări de diferite mărci de proveniență extracomunitară (Ucraina).

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii  de „contrabandă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *