Permisele de conducere vor fi obținute doar pe baza programărilor online, cel puțin până pe 31 martie, din cauza epidemiei coronavirus

Direcția Județeană Regim Permise de Conducere Suceava a transmis un comunicat prin care se anunță că serviciile pe care le oferă instituția vor fi soluționate exclusiv în baza programărilor online.

Comuncatul de presă transmis la nivel județean din partea  Directiei  Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) conține măsurile luate de această instituție în vederea evitării aglomerării de persoane la sediile serviciilor teritoriale precum și a prevenirii răspândirii coronavirus (COVID-19).

Iată conținutul comunicatului de presă:

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor informează că, în perioada 11-31.03.2020 activitățile specifice de înmatriculare si preschimbare a permiselor de conducere se soluționează exclusiv în baza unei programări online. Programările vor fi făcute pe site-ul oficial al institutiei www.drpciv.ro, secțiunea Programări online.

Pentru operațiunile care nu se regăsesc la secțiunea online – past// 2, solicitanții sunt rugați să consulte site-ul site-ul Institutiei Prefectului din din fiecare județ și să respecte cu strictețe indicațiile personalului de la ghișee.

Accesul în incinta sediilor serviciilor publice comunitare va fi permis doar titularilor, după caz persoanelor mandatate/delegate, în baza programărilor online și a actului de identitate – în original.

Se solicită tuturor persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare și să evite așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *