Pescar cu probleme de sănătate, găsit mort în pârâul Saca, la Boroaia, căzut în apă cu capul în jos, peste undiță

Sâmbătă seară, pe la ora 19.00,  lucrătorii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Vadu Moldovei, au fost sesizați  prin 112 de către o femeie din comuna Boroaia, cu privire la faptul că  fiul său, în vârstă de 47 ani, a dispărut în timp ce se afla la pescuit.

În cursul zilei de 10.10.2020, în jurul orei 12.00, bărbatul a plecat de la domiciliu pentru a merge la pescuit în satul Moişa, pe pârâul Saca, care se află la o distanţă de aproximativ de 3 km faţă de locuinţa sa. În jurul orei 16.00, mama sa l-a sunat dar avea telefonul închis. S-a deplasat de la locuinţa sa în zona unde cunoştea că fiul său este la pescuit şi nu l-a găsit.

S-au făcut căutări prin zona pârâului Saca, fiind identificată doar bicicleta cu care omul s-a deplasat la pescuit, fiind rezemată de un copac din liziera de pe partea dreaptă a pârâului menţionat, la distanţa de circa 5 metri faţă de apă.

Mama acestuia a precizat faptul că fiul său este epileptic așa că s-a dispus darea în urmărire a lui Condur Ion-Marius.

Ulterior, la 11.10.2020, în jurul orei 08.00, în urma continuării acțiunii de căutare, bărbatul a fost găsit decedat și înecat sub liziera de vegetație de pe albia pârâului.

Cadavrul a fost găsit căzut cu fața în jos și scufundat în pârâul Saca și sub acesta se afla undița cu care  pescuia.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *