Doi pescari căzuți în iazul de la Mitocu Dragomirnei. Unul dintre ei nu a putut fi salvat

Pompierii suceveni au fost solicitați să intervină în această seară, în jurul orei 22:30, pentru salvarea a doi pescari care au căzut în apele lacului de acumulare de la Mitocu Dragomirnei.

Pompierii militari au intervenit cu un autocamion și o barcă pneumatică, la fața locului ajungând și un echipaj SMURD, precum și un echipaj al serviciului de ambulanță județean.

Unul dintre pescari a fost scos din apă de către persoane care erau la fața locului, iar trupul celui de-al doilea a fost recuperat din iaz de către pompierii militari.

Primul bărbat este conștient dar se află în șoc hipotermic și primește chiar în acesta momente îngrijiri medicale. Pentru cel de-al doilea, care este inconștient, se aplică manevre de resuscitare.

Din nefericire, după 45 de minute de încercări de resuscitare, cel de-al doilea pescar, scos de pompieri din apele iazului, a fost declarat decedat.

Persoana conștientă, în vârstă de 63 de ani, este stabilă și cooperantă. Va fi transportată la spital pentru investigații suplimentare.

Bărbatul decedat are în jur de 50 de ani.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *