PESTE 100 M.C. MATERIAL LEMNOS CONFISCAȚI DE POLIȚIȘTI ÎN CADRUL UNEI ACȚIUNI PENTRU RESPECTAREA LEGISLAȚIEI PRIVIND REGIMUL SILVIC

În perioada 25-28.07.2018, o echipă de control constituită din polițiști din cadrul SICE ( Serviciul Investigare a Criminalității Economice) Suceava şi specialişti din cadrul Gărzii Forestiere Suceava, au desfăşurat o acţiune de verificare a unor agenţi economici din judeţul Suceava, care desfăşoară activitate legată de exploatarea, transportul, debitarea şi comercializarea materialului lemnos.
În cadrul acțiunii de prevenire și combatere a ilegalităţilor în domeniul achiziţiilor, prelucrării şi comercializării materialului lemnos cu scopul de a se sustrage de la plata taxelor şi impozitelor datorate statului, au fost verificate mai multe unități economice fiind aplicate 4 sancțiuni contravenționale la Legea 71/2010 în valoare totală de 15.000 lei.
De asemenea, în cadrul acțiunii s-a dispus confiscarea cantităţii de 110 mc lemn rotund în valoare totală de 16.681 lei.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *