Peste 12.000 de suceveni aseară la concertul Andra, pe esplanada Casei de Cultură Suceava

Spectacol formidabil aseară, de Zilele Sucevei, pe esplanada Casei de Cultură din municipiul Suceava, începând cu ora 19.00. A cântat în deschiderea spectacolului talentata  suceveancă Alexandra Cuza după care a urmat concertul suținut de Andra. Peste 12.000 de suceveni au venit aseară pe esplanadă să asculte cele două voci deosebite și să urmărească evoluția pe scenă a celor două artiste.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a oferit o diploma de excelență și un coș de flori Andrei, în semn de apreciere pentru performanța muzicală.

”În cea de-a doua zi a zilelor Sucevei, pe esplanada Casei de Cultură, sucevenii au avut parte de un concert de zile mari ANDRA. Artista a urcat pe scena din centrul orașului Suceava și a cântat o bună parte dinte hiturile sale, atât dintre cele vechi, cât și piese scoase recent.

Am oferit îndrăgitei cântărețe o diplomă de excelență și un coș frumos de flori în semn de apreciere pentru performanța muzicală și remarcabila carieră construită „pas cu pas”, în timp ce artista a fost ovaționată de publicul prezent pentru a se delecta cu melodiile artistei.

Publicul a cântat alături de Andra, iar la final artista a mulțumit publicului pentru atmosfera de poveste creată în cadrul concertului.

Conform estimărilor în piață s-au aflat peste 12.000 de persoane.

Mulțumesc tuturor celor care au participat la acest minunat eveniment!”, a transmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Reamintim sucevenilor că în această seară, în același loc: Esplanada Casei de Cultură, va urca pe scenă The Motans, urmat de un concert extraordinar al solistei Inna.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.