Peste 17.000 de pachete cu țigări abandonate cu tot cu mașina înmatriculată în Marea Britanie, lângă graniță, la Brodina

În seara zilei de luni, 31 ianuarie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, în cooperare cu lucrători din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

În cadrul acțiunii, în jurul orei 21.00, aceștia  au descoperit, în localitatea Brodina, într-o zonă împădurită, un autovehicul înmatriculat în Marea Britanie. Mașina era abandonată, iar în interiorul ei puteau fi observate colete cu țigări. Ulterior, cercetările în zonă au fost continuate, iar la aproximativ un kilometru dinspre linia de frontieră spre interiorul țării au fost găsite alte trei colete cu țigări.

Întreaga marfă a fost transportată la sediul STPF Suceava. În urma inventarierii țigărilor s-a constatat că în mașină se aflau 16.460 pachete, iar cele trei colete conțineau 1.305 pachete cu țigări. Din cauza terenului foarte accidentat, autoturismul nu a putut fi transportat la sediul STPF Suceava, activitate ce urmează a se desfășura în cursul acestei zile.

În continuare se fac cercetări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea la răspundere a acestora.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *