Peste 3500 de articole pirotehnice confiscate de polițiști în urma controalelor efectuate sâmbătă în Bazarul Suceava și în Piața din Vatra Dornei

În ziua de sâmbătă, 22.12.2018, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Suceava, au surprins în flagrant în Complexul comercial „Bazar” din municipiul Suceava, un localnic de 46 de ani, în timp ce oferea spre vânzare, fără autorizaţie, 2.819 articole pirotehnice, cu instrucțiuni în limba engleză și română, din categoria pirotehnică I, II și III.
Articolele pirotehnice în valoare de circa 500 lei şi o greutate de aproximativ 10 kg au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ,,operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, ce va fi soluţionat procedural.
În aceeași zi, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei, a identificat în zona Pieții agroalimentare din localitate, un localnic de 53 de ani, care avea într-un rucsac și urma să ofere spre vânzare, 746 bucăţi de petarde și artificii și 58 de pachete cu țigări, fără documente legale.
Bunurile în valoare de 778 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Și în această cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept” și ,,contrabandă”, ce va fi soluţionat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.