Actualitate

Peste 400 de participanți la Conferința ”Dumnezeul Iubirii care ne unește” susținută de părintele Constantin Necula, la Vicovu de Sus

Sala Casei de Cultură a orașului Vicovu de Sus a fost arhiplină în după amiaza zilei desâmbătă 19 august când începând cu ora 16.00, a fost gazda Conferinței ”Dumnezeul Iubirii  care ne unește” susținută de preot prof. univ. dr. Constantin Necula, eveniment organizat de Primăria Orașului Vicovu de Sus, condusă de primarul Vasile Iliuț în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, prin sprijinul acordat de inspectorul prof. Daniela Ceredeev.

” Ziua de sâmbătă, 19 august 2023, a fost un moment de înaltă bucurie duhovnicească, prilejuit de prezența în mijlocul comunității din Vicovu de Sus, a părintelui profesor Constantin Necula, unul dintre cei mai cunoscuți preoți din spațiul creștin.

În prezența celor peste 400 de participanți, părintele profesor a susținut conferința “Dumnezeul Iubirii care ne unește”, iar la final a răspuns întrebărilor venite din partea publicului.

Folosind un limbaj modern și accesibil, părintele profesor atinge suflete și luminează minți, fiind un reper pentru tânăra generație”, au trasnsmis cei prezenți la deosebitul eveniment, prin intermediul paginii online Vicovu de Sus-Tradiție Cultură Spiritualitate

După conferința susținută de părintele Constantin Necula, Ansamblul Folcloric CARPATICA al Centrului de Cultură și Traditie Italo- Românească din Torino a prezentat printr-un frumos moment artistic, un alt mod de manifestare a iubirii, iubirea față de valorile fundamentale ale neamului românesc.

(foto: Vicovu de Sus-Tradiție Cultură Spiritualitate

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *