Mopan Suceava
AdministratieEducatie

Peste 400 de saci cu deșeuri strânse la Liteni de pe malurile râului Suceava, din zonele verzi și de pe marginea străzilor de voluntari în ,,Ziua de Curățenie Natională 2022″

Campania ,,Ziua de Curățenie Natională 2022″, s-a desfășurat în orașul Liteni în baza Protocolului de colaborare încheiat între Primăria orașului Liteni, Liceul Tehnologic I. V. Litenu și Asociația Biosilva.

La campanie au participat un număr de 390 voluntari reprezentând elevi, cadre didactice, personal din Administrația Publică și Silvică.

Au fost adunate deșeuri de pe malurile râului Suceava, zona podului rutier Dj 208C, marginea străzilor și zonelor verzi din jurul unităților de învățământ, într-un număr de 405 saci.

Deseurile adunate au fost predate către operatorul de salubrizare SC RITMIC Com pentru sortare și valorificare. Suportul tehnic al campaniei a fost asigurat de Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Suceava, reprezentat decomisar șef Iordache Angela, SGA Suceava, reprezentat de directorul Bogdan Piticar, O. S. Dolhasca reprezentat de inginerul Ciprian Costan, șef de ocol.

Campania a fost binecuvântată de preoții slujitori de la Liceul Tehnologic I. V. Litenu. Primaria orașului Liteni a adresat mulțumiri publice tuturor voluntarilor implicați.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *