Peste 50 de metri cubi de lemn fără acte găsiți de polițiști la o întreprindere individuală din Mironu – Valea Moldovei

În cadrul Planului Comun de Acţiune “Scutul Pădurii”, lucrători de poliție din cadrul IPJ Suceava, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice în cooperare cu lucrători ai Gărzii Forestiere Suceava, au efectuat în perioada 15-16 iulie 2021 un control la o întreprindere individuală în comuna Valea Moldovei, sat Mironu administrată de Nicolai Remus P., pe linia respectării prevederilor legale privind achiziţia, debitarea şi comercializarea materialelor lemnoase.

Cu ocazia verificărilor şi efectuării stocurilor scriptice şi faptice  echipa de control a constatat faptul există diferenţe în minus între stocurile scriptice şi cele rezultate în urma inventarierii materialului lemnos din incinta depozitului rezultând faptul că societatea nu deținea în depozitul societăţii cantitatea de 51,8 mc lemn rotund  răşinoase.

În cauză s-a dispus sancţionarea contravenţională a proprietarului întreprinderii individuale, aplicându-se 2 sancţiuni contravenționale în valoare de 10.000 lei, pentru încălcarea prevederilor art.19 alin. 1, lit. b)  din Lg. 171/2010, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea valorică cantităţii de 51,8 metri cubi lemn rotund  răşinoase în valoare de 6574,6 lei. 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *