PESTE 50 DE POLIȚIȘTI, JANDARMI, LUCRĂTORI ISU ȘI VOLUNTARI AU CĂUTAT O BĂTRÂNĂ DE 82 DE ANI DISPĂRUTĂ DE LA DOMICILIU

La data de 20.07.2018, în jurul orei 22:29, polițiștii SPR 9 Moara, au fost sesizați direct de către un bărbat din municipiul Suceava, cu privire la faptul că o rudă a acestuia, respectiv o bătrână de 82 de ani, bolnavă de Alzheimer, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.
Din primele verificări efectuate a rezultat că bătrâna locuiește împreună cu fiul său și familia acestuia, în comuna Ciprian Porumbescu. Aceasta este diagnosticată cu multiple afecțiuni medicale iar în data de 20.07.2018, ora 16.30, a ieșit din curte pentru a se plimba pe imașul din fața locuinței, cum obișnuiește. În jurul orei 17.00, fiul ei a observat că mama sa nu se află pe imaș, motiv pentru care a mers să o caute, totodată a alertat rudele, cărora le-a solicitat sprijinul. Au căutat-o până în jurul orelor 21.30, când au sesizat poliția.
Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au efectuat căutări în zonă și au solicitat sprijinul echipajelor din cadrul Poliției Municipiului Suceava, a echipajelor de jandarmi din cadrul IJJ Suceava și lucrătorilor ISU Suceava, deoarece în zonă se află un pârâu cu o vegetație bogată, iar terenul este accidentat.
De asemenea, la căutări au fost mobilizați și 15 voluntari.

După aproximativ 8 ore de căutări fără întrerupere desfășurate de peste 50 de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari în dimineața de 21.07.2018, orele 06.00, că bătrâna dispărută a fost găsită în grădina unei locuințe din comuna Ciprian Porumbescu, locuință situată la o distanță de aproximativ 1 km de cea a persoanei dispărute.
Femeia nu prezenta leziuni fizice, nu a fost victima vreunei infracțiuni, însă s-a solicitat intervenția unui echipaj medical pentru a o transporta la UPU Suceava în vederea internării la Secția Psihiatrie Burdujeni.
Cea în cauză a fost preluată de un echipaj medical din cadrul UPU Suceava şi transportată la UPU Suceava pentru investigaţii amănunţite.
S-a luat legătura cu personalul medical, urmând ca după efectuarea tuturor consultațiilor necesare să se ia în calcul şi solicitarea Poliţiei ca aceasta să fie internată la Secţia de Psihiatrie Burdujeni.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.