Peste 800 de elevi de la Liceul Tehnologic „Ion Nistor” din Vicovu de Sus au participat la  a cincea ediție a „Marșului pentru viață”

Peste 800 de elevi ai Liceului Tehnologic „Ion Nistor” din Vicovu de Sus au participat miercuri, 23 martie 2022, la cea de-a cincea ediție a „Marșului pentru viață”, a transmis site-ul Vicovu de Sus – tradiție, cultură, spiritualitate, care a pus la dispoziție și fotografii realizate de Nicu Fundiur.

Devenită deja o tradiție pentru comunitatea locală, manifestarea a fost organizată de Liceul Tehnologic „Ion Nistor” în parteneriat cu Primăria Orașului Vicovu de Sus și Școala Gimnazială Nr.1 Vicovu de Sus.

La eveniment a fost prezent primarul orașului, Vasile Iliuț care a mulțumit tuturor pentru participare și i-a îndemnat să prețuiască viața ca dar al lui Dumnezeu, dar și părintele protosinghel Dosoftei Dijmărescu care a fost în mijlocul tinerilor cu binecuvântarea părintelui stareț Melchisedec Velnic în cadrul parteneriatului dintre Liceul Tehnologic ”Ion Nistor” și Mănăstirea Putna.

Evenimentul şi-a propus să conştientizeze valoarea fiecărei vieţi umane, indiferent de stadiul de dezvoltare sau de eventualele dizabilităţi, dar și prețuirea pe care fiecare copil este dator să o acorde mamei. Concentrat pe celebrarea vieţii, cu mesaje ca „Fiecare viaţă este un dar” şi “Pro viața înseamnă Pro dragoste ”, evenimentul a reușit să fie o adevărată trăire a bucuriei, o trăire a lucrurilor care ne reprezintă.

https://www.facebook.com/VicovudeSusTCS

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *