Peste o săptămână se va circula pe Centura Rădăuțiului. Anunț făcut de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a fost astăzi  pe șantierul  rutei ocolitoare a municipiului Rădăuți și de acolo a dat o veste bună. Peste o săptămână se va da drumul la circulația rutieră pe șoseaua de centură a Rădăuțiului.  

Din locația ultimului sens giratoriu unde încă se mai lucrează și în prezența responsabililor de Regionala Iași și ai constructorilor, cel care face legătura rutei ocolitoare cu drumul către Volovăț, Gheorghe Flutur a transmis mesajul său optimist, care în esență  poate fi rezumat la ” ne prinde sfârșitul de an cu Centura Rădăuțiului finalizată”.

Prezentăm în continuare declarația președintelui Consiliului Județean:

” Suntem pe centura Rădăuțiului, cu domnul director general de la Drumuri Naționale – Regionala Iași, în zona sensului giratoriu de la intersecția cu drumul spre Volovăț. Avem o mare bucurie. Aici, peste o săptămână se pregătește să se dea drumul la circulație pentru centura Rădăuțiului.

Vreau să mulțumesc constructorilor dar și celor de la Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi, pentru efortul făcut, cel puțin în ultima perioadă.  

Acesta de aici este ultimul sens giratoriu care se amenajează, celelalte sunt finalizate.

Este cred singura șosea de centură din România  inel în jurul unui municipiu. Municipiul Rădăuți este încercuit de această șosea și acesta este un lucru extraordinar. Este o investiție de peste 90 de milioane de lei, cu o lungime de 16,5 kilometri, 7 sensuri giratorii, 7 poduri și două pasaje.

Au ținut un ritm susținut constructorii, ne bucură că ne prinde sfârșitul de an cu Centura Rădăuțiului finalizată. Vreau să îi felicit și sper că săptămâna viitoare se va circula pe această centură. Este un câștig uriaș pentru Rădăuți și pentru toată zona din jurul Rădăuțiului. Asta înseamnă dezvoltare economică”, a spus Gheorghe Flutur.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *