Petrecere aniversară la pensiunea ”Enigma Bucovinei” din Vicovu de Jos, stricată de polițiștii informați despre eveniment. Administratorul și organizatorul petrecerii, amendați cu câte 500 de lei

Sâmbătă după amiază, pe la ora 18.00, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a obținut o informație despre faptul că la Pensiunea ,,Enigma Bucovinei” de pe raza comunei Vicovu de Jos, are loc o petrecere.

 Cu ocazia deplasării la fața locului s-a constatat că în incinta pensiunii erau în jur de 30 persoane care participau la un eveniment organizat, respective o aniversare. Polițiștii au intervenit și au întrerupt evenimentul.

S-a procedat la legitimarea administratorului pensiunii, în persoana unui bărbat de 50 ani, localnic și a organizatorului evenimentului, o femeie de 31 ani, cu domiciliul stabil în comuna Straja.

Polițiștii au aplicat două sanțiuni contravenționale, una organizatorului în valoare de 500 lei și una administratorului în valoare de 500 lei, conform Legii 55/2020, iar evenimentul a fost intrerupt. Agenții de poliție au rămas la fața locului până când toată lumea prezentă a plecat de la eveniment.

           

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *