”Petrecere ca-n povești, cu tradiții românești”, în noaptea de Revelion, la Putna

Anul acesta, la Putna, în noaptea dintre ani se va petrece ca-n povești, cu tradiții românești.

Administrația locală a pregătit, bineînțeles cu respectarea tuturor regulilor impuse de situația sanitară, un program deosebit pentru noaptea de Revelion.

Putnenii, dar și sutele de turiști care au ales zona pentru frumusețea peisajului și a oamenilor de aici, cât și pentru a se bucura de tradițiile și obiceiurile de iarnă așa cum numai în Bucovina găsești, vor avea parte de un program de suflet pregătit pentru noaptea de Revelion.

Astfel, începând cu ora 22 a serii de 31 decembrie 2021, în piața central a Putnei, va începe Revelionul în aer liber, iar cei prezenți se vor putea bucura de nume consecrate ale muzicii populare, precum Laura Olteanu și Alexandra Danc – fiica satului, grupuri de urători, artificii, foc de tabără și multe alte surprize.

”Să ne bucurăm de sărbători! Vă urez sărbători fericite împreună cu cei mai dragi și vă propun să intrăm în noul an cu gânduri bune și veselie. Nu vă era dor de revelionul in aer liber? Ne pregătim! Grupuri de urători, artificii, muzica bună sau focul de tabără sunt câteva din ingredientele unei frumoase seri. Vă invit la piața din Putna, pe 31 Decembrie, începând cu ora 22, să ciocnim un pahar cu vin! La mulți ani!”, este invitația lansată de edilul comunei, Gheorghe Coroamă.

Precizăm că, Putna este una dintre localitățile județului Suceava care în ultima perioadă de timp se menține liberă de covid, așadar cu respectarea normelor sanitare și cu mult bun simț așa cum lumea satelor îl are din belșug, ne putem bucura de momente frumoase împreună.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other