Mopan Suceava
Actualitate

Petrecere de nuntă cu 150 de participanți spartă de polițiști la Magnificus Plaza din Suceava, local aparținând familiei Mandachi

În cadrul acțiunilor întreprinse de polițiștii suceveni în cursul serii de ieri privind respectarea regulilor de protecție anticovid, au fost obținute date și informații cu privire la organizarea unui eveniment privat (nuntă) cu participarea a cca 200 persoane într-un restaurant de pe raza municipiului Suceava. Este vorba despre localul Magnificul Plaza, aparținând familiei de oameni de afaceri Mandachi.

La fața locului au fost direcționate forțe de poliţie si jandarmerie fiind identificate circa 150 de persoane care participau la o nuntă. Evenimentul a fost oprit și au fost aplicate 154 de sancțiuni contravenționale cu avertisment dar si pecuniare în valoare de 14.000 lei atât administratorului unității economice, cât și organizatorilor și participanților pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind interdicția de organizare a evenimentelor private.

Menționăm că în seara zilei 27 martie a.c., la nivelul județului Suceava peste 200 de polițiști și jandarmi au acționat în sistem integrat împreună cu lucrători ISU și specialiști din cadrul DSP Suceava si ANSVSA Suceava in cadrul acțiunilor de prevenire a răspândirii SarsCov2. Acțiunile s-au concentrat pe zonele cu incidență ridicată de infectare dar și pe zonele cu aglomerări de persoane si in stațiunile turistice.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *